Ga direct naar inhoud
Xential Corporate Oplossing Naadloos samenwerken
Partner worden?

Samen dé oplossing bieden voor klanten.


Met samen meer dan 150 jaar ervaring mag je ons gerust ‘specialisten’ op het vlak van documentcreatie noemen. Daar ligt onze kracht en expertise. Wij focussen ons uitsluitend op het bouwen van de beste documentcreatie software.

Elke applicatie heeft z'n eigen specialisme, z'n eigen focus. Wij geloven dat de eindklant de beste oplossing krijgt, als gespecialiseerde applicaties naadloos integreren. Daarom hebben wij xential ingericht als platform, waarop makkelijk integraties te bouwen zijn.

Met xential lossen we het ‘outputprobleem’ op voor alle applicaties die output genereren, ongeacht de branche waarin je opereert. Al veel partners gebruiken xential als engine, voor het generen van allerlei vormen van output: van vlekkeloze documenten tot xml.

Voor de eindgebruiker betekent dit optimaal comfort: vanuit een proces-, zaakapplicatie of DMS naadloos output opbouwen, zonder ingewikkelde programmeerkennis of diepgaande kennis van tekstverwerkingssoftware.

Hoe pakken we dat aan?

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan partners opgebouwd. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is niet alleen de techniek, maar ook het functionele goed op elkaar af te stemmen. Daarom proberen wij onze partners te ontzorgen en persoonlijk te begeleiden in het bouwen van integraties. Alleen dan kom je tot software-integraties die werkelijk het probleem voor de klant oplossen.

Partner worden?
Laten we praten!