Ga direct naar inhoud
Documenten genereren
Integraties

Altijd stabiele integraties met xential

Bij xential zijn we gewend aan een snel veranderend softwarelandschap en zorgen we dat de integraties met onze partners stabiel blijven.

Altijd stabiele integraties met xential

Niets is zo veranderlijk als het weer … behalve software. Bij xential zijn we gewend aan een snel veranderend softwarelandschap en zorgen we dat de integraties met onze partners stabiel blijven. Of het nu gaat om een ‘standaard-integratie’ of een ‘leveranciers specifieke integratie’: wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met ons grote netwerk van partners hebben we altijd de juiste integratie voor onze klanten.

Meer weten over ons partner netwerk?

Xential Corporate Oplossing Overzicht door inzicht

Platform voor integraties

  • Integraties door specialisten Van specifieke leveranciersintegratie tot StUF-DCR en in de toekomst common ground: wij kennen de markt, de processen en de software. Da’s een veilig idee!

  • Altijd actieve ondersteuning Wij snappen hoe belangrijk integraties zijn voor onze klanten. Onze deskundige servicedesk is makkelijk toegankelijk en denkt graag actief met je mee!

  • Stabiele integraties Doordat wij actief contact houden met al onze partners zijn wij altijd op de hoogte van de laatste software releases. Wij monitoren en onderhouden onze integraties continue.

Bekijk ons partner-netwerk

Integreer met jouw meestgebruikte applicaties

11 jaar van door ontwikkelen leverde xential een schat aan ervaring op, onder andere in het bouwen van integraties met software van derden. Altijd met het oog op de meerwaarde en zoveel mogelijk op basis van in de industrie geldende standaarden.

Input

Corsa
Topicus2
Decos digitizes your world Decos Home 2

Output