Ga direct naar inhoud
Ontzorgd door onze SaaS-oplossing

Ontzorgd door onze SaaS-oplossing

Voor organisaties die compleet ontzorgd willen worden tegen lage kosten, en tegelijkertijd geen concessies willen doen als het gaat om flexibiliteit, beschikbaarheid en veiligheid, bieden wij een SaaS (Software-as-a-Service) - oplossing.

  • 24/7 monitoring, backup en recovery
  • Altijd de laatste releases
  • Heldere, voorspelbare kosten: prijs per gebruiker per maand

Organisaties die gebruik maken van onze SaaS-oplossing, hoeven zich geen zorgen te maken over beheer en onderhoud van een eigen IT-systeem, of over technisch applicatiebeheer. Totale ontzorging dus!

Lage kosten

SaaS kent een geringe cost of ownership, doordat vooraf geen grote investeringen in licenties hoeven te worden gedaan. In plaats daarvan betalen organisaties een (totaal-)prijs per gebruiker per maand. Daarnaast kan door het (gedeeltelijk) delen van resources met andere afnemers (multi tenancy) een nog groter kostenvoordeel worden behaald.

Naast eenmalige opstart- en inrichtingskosten rekenen wij vaste kosten voor VPN/VLAN en applicatieserver(s) en een maandelijkse prijs per gebruiker. De minimale contractperiode voor Private SaaS is één jaar. Facturering vindt dan ook plaats op jaarbasis.

Flexibiliteit

SaaS-omgevingen zijn flexibel, omdat ze snel en gemakkelijk op- en afgeschaald kunnen worden. Zo beweegt de SaaS-omgeving mee met groei of krimp van de organisatie.

Beschikbaarheid

Wanneer je kiest voor de Service Level Agreement (SLA) ‘Premium’ (bij meer dan 300 gebruikers is deze SLA verplicht) worden de omgevingen volledig hoog beschikbaar ingericht. In geval van calamiteiten wordt wordt overgeschakeld naar zogenaamde failover servers. Daarmee wordt optimale beschikbaarheid geboden.

Veiligheid

Zowel op datacenter-, als op applicatieniveau worden de systemen continu gemonitord en elke nacht geback-upt. Verkeer verloopt via een beveiligde verbinding óf middels een VPN-tunnel. Met een VPN-verbinding zijn alle functionaliteiten binnen het organisatienetwerk toegankelijk vanuit de SaaS-omgeving, waarmee bijvoorbeeld gebruikerssynchronisatie met de lokale Active Directory of database en single sign-on (o.b.v. Kerberos) toepassingen mogelijk worden. Daarnaast kan met een Private SaaS-omgeving met VPN-verbinding gecommuniceerd worden met de werkplekomgeving, of lokale taakapplicaties, zaak- en document management systemen.

De werklast wordt telkens verdeeld over meerdere servers, zodat de systemen optimaal benut en nooit overbelast zullen geraken. De SaaS-omgeving heeft een beschikbaarheidsgarantie van 99,8%.

Plan meteen een demo op maat.

Datacenter

Onze hostingpartner maakt gebruik van twee eigen duurzame datacenters op Nederlandse bodem en is onder meer ISO27001, ISO9001, ISO14001 en NEN7510 gecertificeerd. De datacenters worden 24/7 beveiligd, gemonitord en zijn redundant uitgevoerd. De infrastructuur is volledig virtueel waardoor er eenvoudig en snel horizontaal en verticaal kan worden op- en afgeschaald. De systemen worden beveiligd met een Fortigate Firewall platform, die beheerd en gegarandeerd wordt door de hostingpartner. Dat verzekert alle deelnemers van een hoog beschikbaar en veilig platform!

Het datacenter is aangesloten op de Nationale Wasstraat tegen DDoS aanvallen. Daar leiden ze internetverkeer van een aangevallen provider langs geavanceerde apparatuur voor een grondige ‘wasbeurt’, waarna de provider het schone verkeer terug ontvangt over een apart VLAN.

Volgende

Geloof ons niet zómaar…

Teams in heel Europa gebruiken xential elke dag.
Dit is wat ze zeggen.

Joke van der Drift

Joke van der Drift

Gemeente Soest

"Niet meer langer zelf prutsen in documenten, xential biedt de oplossing."

Nico Kooij

Nico Kooij

Gemeente Alphen aan den Rijn

"Xential heeft het helemaal waargemaakt."

Anita Potters

Anita Potters

Informatiearchitect en productmanager

"Bij xential laten ze zien open te staan voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen."

Jan Deelstra

Jan Deelstra

Informatiemanager

'Xential is een vooruitstrevende en flexibele organisatie met korte lijnen tussen medewerkers."

Frido Affourtit

Frido Affourtit

Manager ICT

"Wij zijn enthousiast over het pakket en we zien elke dag meer voordelen."

Randy Keyers

Randy Keyers

Manager Software Development

"Ik zou xential aanbevelen. Sterker nog: dat heb ik al meermalen gedaan. Het werkt gewoon!"

Anton van Gemert

Anton van Gemert

Directeur ICT Rijk van Nijmegen

"Kwaliteit betekent niet dat je geen fouten maakt, maar kenmerkt zich juist door de manier waarop je fouten oplost."

Wim Aartse

Wim Aartse

Teammanager Informatiemanagement

"Xential doet dingen die je niet voor mogelijk houdt."

Hein Elemans

Hein Elemans

Proceseigenaar/ HR-manager ICT

"We hebben een rituele verbranding van overbodig geworden papierwerk georganiseerd!"

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland

Afdeling ICT

Medewerkers zijn flexibel en kundig en problemen worden snel vastgesteld

Jeroen van der Veen

Jeroen van der Veen

Functioneel beheerder

“Er zit kundig personeel en je krijgt snel antwoord op je vragen."

Ontdek perfecte documentcreatie. Plan nu een offline demo op locatie.