Ga direct naar inhoud
Xential Corporate Oplossing Overzicht door inzicht

Ontzorgd door onze SaaS-oplossing

Voor organisaties die compleet ontzorgd willen worden tegen lage kosten, en tegelijkertijd geen concessies willen doen als het gaat om flexibiliteit, beschikbaarheid en veiligheid, bieden wij een SaaS (Software-as-a-Service) - oplossing.

  • 24/7 monitoring, backup en recovery
  • Altijd de laatste releases
  • Heldere, voorspelbare kosten: prijs per gebruiker per maand

Organisaties die gebruik maken van onze SaaS-oplossing, hoeven zich geen zorgen te maken over beheer en onderhoud van een eigen IT-systeem, of over technisch applicatiebeheer. Totale ontzorging dus!

Lage kosten

SaaS kent een geringe cost of ownership, doordat vooraf geen grote investeringen in licenties hoeven te worden gedaan. In plaats daarvan betalen organisaties een (totaal-)prijs per gebruiker per maand. Daarnaast kan door het (gedeeltelijk) delen van resources met andere afnemers (multi tenancy) een nog groter kostenvoordeel worden behaald.

Naast eenmalige opstart- en inrichtingskosten rekenen wij vaste kosten voor VPN/VLAN en applicatieserver(s) en een maandelijkse prijs per gebruiker. De minimale contractperiode voor Private SaaS is één jaar. Facturering vindt dan ook plaats op jaarbasis.

Flexibiliteit

SaaS-omgevingen zijn flexibel, omdat ze snel en gemakkelijk op- en afgeschaald kunnen worden. Zo beweegt de SaaS-omgeving mee met groei of krimp van de organisatie.

Beschikbaarheid

Wanneer je kiest voor de Service Level Agreement (SLA) ‘Premium’ (bij meer dan 300 gebruikers is deze SLA verplicht) worden de omgevingen volledig hoog beschikbaar ingericht. In geval van calamiteiten wordt wordt overgeschakeld naar zogenaamde failover servers. Daarmee wordt optimale beschikbaarheid geboden.

Share

Ultramodern en duurzaam

Onze software staat in de ultramoderne TIER 3+ datacenters van Previder. Netwerk, koeling en stroomvoorziening zijn ontworpen voor 100% uptime. Previder levert harde garanties om de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van data te garanderen. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel: het datacenter draagt als eerste ter wereld het predicaat BREEAM Excellent. Het gebruikt 100% groene stroom, beschikt over een zonnepark en hergebruikt restwarmte.

Neem contact op

Plan meteen een demo op maat.

Veiligheid

Zowel op datacenter-, als op applicatieniveau worden de systemen continu gemonitord en elke nacht geback-upt. Verkeer verloopt via een beveiligde verbinding óf middels een VPN-tunnel. Met een VPN-verbinding zijn alle functionaliteiten binnen het organisatienetwerk toegankelijk vanuit de SaaS-omgeving, waarmee bijvoorbeeld gebruikerssynchronisatie met de lokale Active Directory of database en single sign-on (o.b.v. Kerberos) toepassingen mogelijk worden. Daarnaast kan met een Private SaaS-omgeving met VPN-verbinding gecommuniceerd worden met de werkplekomgeving, of lokale taakapplicaties, zaak- en document management systemen.

De werklast wordt telkens verdeeld over meerdere servers, zodat de systemen optimaal benut en nooit overbelast zullen geraken. De SaaS-omgeving heeft een beschikbaarheidsgarantie van 99,8%.

Datacenter

Onze hostingpartner maakt gebruik van twee eigen duurzame datacenters op Nederlandse bodem en is onder meer ISO27001, ISO9001, ISO14001 en NEN7510 gecertificeerd. De datacenters worden 24/7 beveiligd, gemonitord en zijn redundant uitgevoerd. De infrastructuur is volledig virtueel waardoor er eenvoudig en snel horizontaal en verticaal kan worden op- en afgeschaald. De systemen worden beveiligd met een Fortigate Firewall platform, die beheerd en gegarandeerd wordt door de hostingpartner. Dat verzekert alle deelnemers van een hoog beschikbaar en veilig platform!

Het datacenter is aangesloten op de Nationale Wasstraat tegen DDoS aanvallen. Daar leiden ze internetverkeer van een aangevallen provider langs geavanceerde apparatuur voor een grondige ‘wasbeurt’, waarna de provider het schone verkeer terug ontvangt over een apart VLAN.

Geloof ons niet zómaar…

Teams in heel Europa gebruiken xential elke dag. Dit is wat ze zeggen.

Foto Joke 2020

Joke van der Drift

Gemeente Soest

"Niet meer langer zelf prutsen in documenten, xential biedt de oplossing."

Nico kooij nieuw

Nico Kooij

Gemeente Alphen aan den Rijn

"Xential heeft het helemaal waargemaakt."

Anita Potters CVA 6236

Anita Potters

Informatiearchitect en productmanager

"Bij xential laten ze zien open te staan voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen."

Gemeente Grootegast Jan Deelstra s uitsnede

Jan Deelstra

Informatiemanager

'Xential is een vooruitstrevende en flexibele organisatie met korte lijnen tussen medewerkers."

ABAB Frido Affourtit uitsnede

Frido Affourtit

Manager ICT

"Wij zijn enthousiast over het pakket en we zien elke dag meer voordelen."

Driessen Randy Keyers

Randy Keyers

Manager Software Development

"Ik zou xential aanbevelen. Sterker nog: dat heb ik al meermalen gedaan. Het werkt gewoon!"

Gemeente Nijmegen

Anton van Gemert

Directeur ICT Rijk van Nijmegen

"Kwaliteit betekent niet dat je geen fouten maakt, maar kenmerkt zich juist door de manier waarop je fouten oplost."

Gemeente Wageningen

Wim Aartse

Teammanager Informatiemanagement

"Xential doet dingen die je niet voor mogelijk houdt."

Waterschap de Dommel

Hein Elemans

Proceseigenaar/ HR-manager ICT

"We hebben een rituele verbranding van overbodig geworden papierwerk georganiseerd!"

Paviljoen Welgelegen Provincie Noord Holland verkleind

Provincie Noord-Holland

Afdeling ICT

Medewerkers zijn flexibel en kundig en problemen worden snel vastgesteld

Stadsbank Oost Nerland pand

Jeroen van der Veen

Functioneel beheerder

“Er zit kundig personeel en je krijgt snel antwoord op je vragen."

Placeholderpoppet

Enrico Lück

DMS- und Xential-Administrator

„Mich begeistert xential weil: Modulare und einfach zu wartende Vorlagen dadurch sehr gut umzusetzen sind. Zudem lassen sich damit barrierefreie Vorlagen erstellen. Auch der Kundensupport begeistert mich wegen der schnellen Reaktionszeit stets aufs Neue!“