Ga direct naar inhoud
Eenvoudig, foutloos en efficient: dat is documentcreatie via xential
Eenvoudig, foutloos en efficient: dat is documentcreatie via xential

Integraties die werken: de praktijk bewijst het!

We worden dagelijks overspoeld door een grote hoeveelheid informatie. De stroom is eindeloos en een groot gedeelte van deze informatie bereikt ons in de vorm van documenten. Dat maakt het voor steeds meer organisaties erg belangrijk een documentcreatie proces in te richten, dat garandeert dat documenten foutloos en met de juiste huisstijl en inhoud gepubliceerd worden.

Xential is de documentgenerator die er bewust voor kiest onafhankelijk van tekstverwerkers (zoals Word) te opereren. Zodoende kunnen wij flexibel omgaan met elke vorm van output. Tegelijkertijd geeft het ons de mogelijkheid uitgebreide integratiemogelijkheden te ontwikkelen met externe applicaties

Partners

Xential heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring in documentcreatie. In die periode hebben wij een groot netwerk aan partners opgebouwd. Samen met die partners ontwikkelen wij integraties, waarmee de potentie van beide softwarepakketten optimaal tot z’n recht komt.

Vertrouwd gezicht in de overheidsmarkt

Wij hebben veel ervaring in de overheidsmarkt. In de loop der jaren ontwikkelden wij veel integraties met door overheden veelgebruikte applicaties. Liefst ontwikkelen wij op basis van in de branche gangbare standaarden, bijvoorbeeld StUF-DCR.

Intussen zijn wij marktleider in documentcreatie in de overheidsmarkt, blijkt ook uit de cijfers van de onafhankelijke website www.systemeninbeeld.nl

Taartdiagram
xential, marktleider in de overheidsbranche

Digitale toegankelijkheid

Steeds meer klanten van xential gebruiken onze software om de digitale toegankelijkheid van hun sjablonen te checken. Met de module xential|validate is het makkelijker om documenten te genereren die voldoen aan de WCAG-richtlijnen.

Ontdek perfecte documentcreatie.
Plan nu een demo.