Ga direct naar inhoud
Databronnen koppelen
Documentautomatisering

Documentautomatisering door ervaren specialisten

Bekende gegevens worden vanzelf, via documentautomatisering, aan documenten toegevoegd. Daarmee verklein je de kans op fouten enorm en werk je veel efficiënter!

  • Eenvoudige integraties met bekende applicaties
  • Gegevens koppelen uit meerdere bronnen
  • Supersnel documenten opzetten zonder fouten

Documentautomatisering door specialisten

Het integreren (koppelen) van meerdere applicaties is vaak ingewikkeld, tijdrovend en zeer kostbaar. Dat is werk voor specialisten! Met onze jarenlange ervaring in documentautomatisering hebben wij intussen een indrukwekkend aantal standaard-integraties op de plank liggen. Allemaal (waar mogelijk) op basis van in de industrie gangbare standaarden.

Download onze brochure voor meer informatie

Efficiente documentcreatie door documentautomatisering

11 jaar van doorontwikkelen leverde xential een schat aan ervaring op, onder andere in het bouwen van integraties met software van derden. Altijd met het oog op de meerwaarde voor de eindgebruiker.

Input

Topicus2
Decos digitizes your world Decos Home 2
Xxllnc
Svgexport 1 3

Output

Xential Corporate Oplossing Altijd en overal documenten maken

Efficiente werkprocessen door documentautomatisering

  • Doorloop een stappenplan voor het opzetten van een foutloos document. Xential bespaart tijd bij het samenstellen van complexe documenten, door de werkprocessen te stroomlijnen op basis van de keuzes van medewerkers.

  • Eenvoudige documentautomatisering Xential voorkomt dat medewerkers tijd verspillen aan het zoeken van de juiste sjablonen en content om documenten samen te stellen die voldoen aan wetgeving en merkvereisten. Via een eenvoudig vraag-en-antwoorspel stel je in een handomdraai documenten samen.

  • Creëer eenvoudig en snel nieuwe documenten. Nooit meer knippen-en-plakken of tekst overtypen. Documentautomatisering via xential beteken eenmalig invoeren en meervoudig gebruiken. Zo weet je zeker dat altijd de juiste informatie in de juiste huisstijl jouw organisatie verlaat.

Bekijk klantverhalen

Plan meteen een demo

Partner netwerk

Xential werkt met een uitgebreid netwerk van vaste partners. Daardoor kunnen wij een optimale integratie met tal van applicaties garanderen.

Bekijk alle partners

Ontdek perfecte documentcreatie. Plan nu een offline demo op locatie.