Ga direct naar inhoud
Documenten genereren 4x
Document management

Vlekkeloos document management met xential

Zonder betrouwbare document management software heb je weinig grip op de kwaliteit van de documenten die je organisatie verlaten. Xential geeft je de controle terug en helpt fouten in inhoud en huisstijl voorkomen.

  • Altijd de juiste huisstijl
  • Naadloze integratie met verschillende applicaties en databases
  • Altijd en overal toegang tot jouw documenten

Werk stukken sneller

Optimaliseer je werkproces met document management software van xential

Bedrijfsprofessionals die gebruik maken de applicatie voor document management van xential zien een forse tijdsbesparing op het maken van voorstellen, rapporten, contracten, e-mails, presentaties en andere zakelijke informatiedragers.

Download onze brochure voor meer informatie

Xential Corporate Oplossing Live preview

Efficiente werkprocessen door geautomatiseerde integraties

  • Automatiseer het maken van documenten. Maak snel en nauwkeurig contracten, rapporten, offertes en vergunningen. Stel op-maat-gemaakte documenten samen, met realtime-informatie uit geïntegreerde applicaties.

  • Op maat gemaakte bewerkingstools. Bespaar tijd en zorg voor nauwkeurigheid met tools die zijn ontworpen voor efficiency. Gegevens eenmalig invoeren en meervoudig gebruiken is hierbij een sleutelbegrip.

  • Real-time preview. Bouw documenten op en zie precies wat je doet met de real-time preview. Er verlaat geen document de organisatie, zonder de juiste content en de juiste huisstijl!

Bekijk klantverhalen

Efficiente documentcreatie met bewezen integraties

11 jaar van doorontwikkelen leverde xential een schat aan ervaring op, onder andere in het bouwen van integraties met software van derden. Altijd met het oog op de meerwaarde voor perfect document management.

Input

Xxllnc
Topicus2
Decos digitizes your world Decos Home 2

Output

Plan direct een demo

Partner netwerk

Xential werkt met een uitgebreid netwerk van vaste partners. Daardoor kunnen wij een optimale integratie met tal van applicaties garanderen.

Bekijk alle partners