Ga direct naar inhoud
Xential Corporate Oplossing Altijd en overal documenten maken
Document software

Document software van ervaren specialisten

Zonder betrouwbare document software heb je weinig grip op de kwaliteit van de documenten die je organisatie verlaten. Xential geeft je de controle terug en helpt fouten in inhoud en huisstijl voorkomen.

  • Altijd de juiste huisstijl
  • Naadloze integratie met verschillende applicaties en databases
  • Altijd en overal toegang tot jouw documenten

Document software van xential werkt stukken sneller

Optimaliseer je werkproces met document software van xential

Bedrijfsprofessionals die gebruik maken van de applicatie voor document software van xential, zien een forse tijdsbesparing op het maken van voorstellen, rapporten, contracten, e-mails, presentaties en andere zakelijke informatiedragers.

Download onze brochure voor meer informatie

Xential Corporate Oplossing Live preview

Efficiente werkprocessen door effectieve document software

  • Automatiseer het maken van documenten. Gebruik onze document software voor het snel en nauwkeurig opstellen van contracten, rapporten, offertes en vergunningen. Stel op-maat-gemaakte documenten samen, met realtime-informatie uit geïntegreerde applicaties.

  • Op maat gemaakte bewerkingstools. Bespaar tijd en zorg voor nauwkeurigheid met document software die is ontworpen voor efficiency. Gegevens eenmalig invoeren en meervoudig gebruiken is hierbij een sleutelbegrip.

  • Real-time preview. Bouw documenten op en zie precies wat je doet met de real-time preview. Er verlaat geen document de organisatie, zonder de juiste content en de juiste huisstijl!

Bekijk klantverhalen

Efficiente documentcreatie door bewezen document software

11 jaar van doorontwikkelen leverde xential een schat aan ervaring op, onder andere in het bouwen van integraties met software van derden. Altijd met het oog op de meerwaarde.

Input

Xxllnc
Topicus2
Decos digitizes your world Decos Home 2

Output

Plan meteen een demo

Partner netwerk

Xential werkt met een uitgebreid netwerk van vaste partners. Daardoor kunnen wij een optimale integratie met tal van applicaties garanderen.

Bekijk alle partners