Ga direct naar inhoud
Documentcreatie
Documentcreatie

Documentcreatie met Xential

Zonder betrouwbare documentcreatiesoftware heb je weinig grip op de kwaliteit van de documenten die je organisatie verlaten. Xential geeft je de controle terug en helpt fouten in inhoud en huisstijl voorkomen.

  • Altijd de juiste huisstijl
  • Naadloze integratie met verschillende applicaties en databases
  • Altijd en overal toegang tot jouw documenten

Werk stukken sneller

Optimaliseer je werkproces met documentcreatie software van xential

Bedrijfsprofessionals die gebruik maken van documentcreatie via xential zien een forse tijdsbesparing op het maken van vergunning voorstellen, rapporten, contracten, e-mails, presentaties en allerlei andere vormen van output.

Plan direct een demo op locatie.

Efficiente werkprocessen door documentcreatie

  • Geautomatiseerde documentcreatie. Creëer snel en nauwkeurig vergunningen, contracten, rapporten, offertes en vergunningen. Stel op-maat-gemaakte documenten samen, met realtime-informatie uit geïntegreerde applicaties.

  • Op maat gemaakte bewerkingstools. Bespaar tijd en zorg voor nauwkeurigheid met tools die zijn ontworpen voor efficiency. Gegevens eenmalig invoeren en meervoudig gebruiken is hierbij een sleutelbegrip.

  • Real-time preview. Documentcreatie waarbij je precies ziet wat je doet met de real-time preview. Er verlaat geen document de organisatie, zonder de juiste content en de juiste huisstijl!

Bekijk klantverhalen

Plan meteen een demo

Partner netwerk

Xential werkt met een uitgebreid netwerk van vaste partners. Daardoor kunnen wij documentcreatie met een optimale integratie met tal van applicaties garanderen.

Bekijk alle partners