Ga direct naar inhoud
Documenten genereren 4x
Documentengenerator

Documentengenerator xential: dat werkt stukken sneller!

De documentengenerator van xential waarmee je razendsnel superveel gepersonaliseerde, ingewikkelde documenten genereert. Onafhankelijk van je tekstverwerker.

  • Eenvoudig, snel en foutloos gepersonaliseerde documenten genereren
  • Ieder document is in de juiste huisstijl
  • Integraties met Zaak-, DMS, ERP-, CRM-, HRM- en overige systemen (o.a. Microsoft SharePoint)

Optimaliseer je werkproces met xential als je documentengenerator

Geen twee bedrijven of organisaties zijn hetzelfde. Helemaal als het gaat om huisstijl, het beheren van data en informatie en het genereren van documenten. Misschien maak je wel veel offertes? Of je publiceert regelmatig documenten voor klanten, burgers of cliënten? Hoe dan ook: je wilt dat de informatie die je organisatie verlaat kloppend en foutloos is en in de juiste huisstijl staat. Daarnaast zoek je naar manieren om informatie - vaak in de vorm van sjablonen en documenten - effectief en efficiënt te beheren.

Xential als documentengenerator is dan dé oplossing voor jou! Onze software integreert makkelijk met andere applicaties; de gevraagde gegevens worden daarmee in het door jou gegenereerde document gegoten. Daarnaast kun je eenvoudig je content en huisstijl centraal beheren, sjablonen maken die voldoen aan de WCAG-richtlijnen en bulkverzending verzorgen. En er kan nog veel meer!

Download onze brochure voor meer informatie

Xential Corporate Oplossing Overzicht door inzicht

Efficiënte werkprocessen

  • Automatiseer je documentengenerator. Maak snel en nauwkeurig vergunningen, contracten, rapporten en offertes. Stel op-maat-gemaakte documenten samen, met realtime-informatie uit geïntegreerde applicaties.

  • Integreer je documentengenerator. Xential als documentengenerator communiceert moeiteloos met andere systemen en integreert naadloos met zaaksystemen en kantoorautomatisering in de cloud. Gegevens uit DMS, Zaak-, CRM-, HRM- en ERP-systemen worden vertaald naar de gewenste document lay-out, zodat de informatie hergebruikt kan worden.

  • Realtime preview. Genereer documenten en zie precies wat je doet met de realtime preview. Er verlaat geen document de organisatie, zonder de juiste content en de juiste huisstijl!

Bekijk klantverhalen

Efficiënte documentengenerator door geautomatiseerde integraties.

12 jaar doorontwikkelen leverde xential een schat aan ervaring op in documentengeneratie, onder andere in het bouwen van integraties met software van derden. Altijd met het oog op meerwaarde voor beheerders en gebruikers van onze software

Input

Topicus2
Decos digitizes your world Decos Home 2
Xxllnc

Output

Plan direct een demo

Partner netwerk

Xential werkt met een uitgebreid netwerk van vaste partners. Daardoor kunnen wij een optimale integratie met tal van applicaties garanderen.

Bekijk alle partners